Dugogodišnja Voditeljica studentske službe, s. Mariangela odlazi u mirovinu Subota, 17. 3. 2018.

Nakon dugih godina provedenih za stolom studentske službe na Katoličkom bogoslovnom fakultetu, sestri Mariangeli je došlo vrijeme za pauzu. Pa su tako danas, 15.3.2018. studenti KBF-a odlučili napraviti jedno malo ali vrijedno iznenađenje za najdražu sestru. Tom prigodom su joj malo zapjevali, poklonili pokoju sitnicu da se sjeća svojih studenata te se na kraju malo i počastili, kako i triba :


S. Mariangela je, kako je rekla jedna studentica, sve ove godine, raznim generacijama i srcima nije bila samo jedna nepoznata osoba koja je radila u svom uredu ne zamarajući se za studente. Dapače, s. Mariangela je bila stotinama studenata druga majka, sestra, prijateljica, psihijatar i puno toga još. Učila je i rasla sa studentima, dijelila njihove boli zbog palih ispita i radosti zbog položenih kolokvija. 

Bila je jednostavno, hodajuća sreća i ljubav koju je dobivši od Krista djelila svima nama nesebično svakog dana.

s.Mariangela je bila i ostat će naša prijateljica i naša druga majka i nakon što ode u zasluženu mirovinu. Uvijek će biti tu negdje, u kutiću srca. Stoga, što da joj zaželimo osim daljnjeg pouzdanja u Krista, jer sa tim će i dalje nastaviti stizati sreća, ljubav i blagost duše.

| Marija Mikulić, I.TKS-a | 16.3.2018 |uzeto sa stranice

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve