Čestitka Prijateljima Maloga Isusa za blagdan Blagovijesti i patron DPMI

Čestitka Prijateljima Maloga Isusa za blagdan Blagovijesti i patron DPMI

Utorak, 25. 3. 2014.

Živio Mali Isus!
Dragi Prijatelji Maloga Isusa! 

Danas na blagdan Blagovijesti - Navještenja Gospodinova, rado upućujem svima Vama svoju iskrenu čestitku, kako za sam blagdan, tako i za patron Društva Prijatelja Maloga Isusa.


Dok Vam zahvaljujem za Vašu predanost i svjedočanstvo služenja malenima u Crkvi, želim Vam zahvaliti za Vašu iskrenu suradnju s našom redovničkom zajednicom iz koje je poput mladice niknula i Vaša mlada zajednica DPMI.

Zahvalna sam Gospodinu i njegovoj Majci Mariji za sve milosti i darove kojima Vas je obdario. Zahvalna sam što ste upravo Vi izabrani da budete radosni navjestitelji Božje ljubavi u ovome svijetu. Svima Vama molim Božji blagoslov na putu života i zaštitu nebeske Majke Marije. U svim životnim potrebama pratio Vas zagovor Djeteta Isusa i našeg oca Utemeljitelja, sluge Božjega Josipa Stadlera.

Molim, da se i u Vašim srcima rađa neprekidno Božja Riječ i Božja ljubav, kako bi ju donosili svima kojima ste poslani i koji Vas čekaju, sve do onih najosamljenijih koji žive na periferijama naših gradova i sela, na periferijama naših župnih zajednica. Poput Marije, pođite i Vi ususret potrebnima i donesite im Isusa, blagu - vijest. Na putu tog poslanja, ostanite ujedinjeni u duhovnom zajedništvu i molitvi s vašim zajednicama, kao i sa pojedinim članovima Društva koji u skrovitosti svoga života služe i vrše svoje poslanje u Crkvi, u neznatnim krajevima naše Domovine, kao i izvan njezinih granica.

Dragi Prijatelji Maloga Isusa, neka Vam je svima radostan i sretan blagdan Blagovijesti.

U ime Vrhovne uprave Družbe i Vrhovne uprave DPMI, pozdravlja Vas sve i za Vas moli, odana Vam u Malom Isusu i Mariji

s. M. Radoslava Radek, vrhovna glavarica Družbe i pokroviteljica DPMI

  Vijesti - Sve