„Dobri Bože hvala ti!“ - sestra Virgina Ninić proslavila 100. rođendan

„Dobri Bože hvala ti!“ - sestra Virgina Ninić proslavila 100. rođendan

Nedelja, 10. 3. 2013.

U nedjelju 10. ožujka 2013. u Domu svetog Josipa u Vitezu, s. M. Virgina Ninić, Služavka Maloga Isusa Sarajevske provincije, proslavila je 100. rođendan života. Zahvala Bogu za taj veliki dar koji je podario našoj s. Virgini, započela je slavljem svete mise u kućnoj kapelici Doma svetog Josipa, koju je predvodio fra Marko Kepić župnik iz župe svetog Juraja u Vitezu, u koncelebraciji svećenika don Dražena Radigovića i kućnog kapelana mon. Mije Perića.


Svečanim pjevanjem euharistijsko slavlje uzveličale su sestre Služavke Maloga Isusa koje su se nalazile na duhovnim vježbama u Kući Navještenja na Gromiljaku. 

Na ovo slavlje okupio se veliki broj naših sestara na čelu sa vrhovnom glavaricom Družbe s. M. Radoslavom Radek u pratnji savjetnica s. Jadranke Lacić i s. Ane Marije Kesten. Slavlju su se pridružili župljani župe Vitez, rodbina i prijatelji s. Virgine, te stanovnici iz Doma svetog Josipa

Nakon misnog slavlja slijedilo je čestitanje, fotografiranje i zajedničko slavlje kod obiteljskog stola. Za radosno sestrinsko zajedništvo koje je Bog podario Družbi za njezin 100 rođendan, slavljenica s. Virgina zahvalila riječima „Dobri Bože hvala ti!“

Bogu smo zahvalne za dar života s. Virgine Ninić  kojim je obogatila Crkvu kroz 100 godina svog života a i Družbu služeći u njoj kao redovnica tek 80 godina. Živjela!

(s.am)

  Vijesti - Sve