KVIZ O SLUZI BOŽJEM JOSIPU STADLERU

KVIZ O SLUZI BOŽJEM JOSIPU STADLERU

Ponedjeljak, 24. 4. 2017.

Povodom 135. obljetnice biskupskog posvećenja sluge Božjega Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa i utemeljitelja Družbe sestara SMI-a, ove godine je, njemu u čast,  organiziran kviz. 


Nakon školskih natjecanja održanih u Pitomači, Podravskim Sesvetama i Kloštru Podravskom,  u kojem su sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda, uslijedila je viša razina natjecanja. 

Iz Kloštranske skupine koju je predvodila s. Viktorija Predragović sudjelovali su učenici osmog razreda: Nino Lončar, Antun Bobonj, Ivan Blažević i Ema Domović.

Druga razina natjecanja je održana 24. travnja 2017. godine u Pitomači.  Skupinu iz Podravskih Sesveta pripremala je s. Karmen Hajdinjak, a skupinu iz Pitomače s. Emanuela Pećnik. Grupa iz Kloštra je najbolje napisala. Ukupno smo imali 440 bodova,dok su ostale ekipe imale nešto manje. Drugo mjesto pripalo je Pitomači, a treće Podravskim Sesvetama! Nakon uspješno riješenog ispita otišli smo se zahvaliti na sv. Misu.

Bilo je super, zabavili smo se i drago nam je što smo upoznali Stadlerov zivot. Kao nagrada što smo sudjelovali, sve tri grupe idu na zasluženi izlet i druženje u Slavonski Brod. Tamo će nam se pridružiti i natjecatelji iz drugih provincija.

Ema  Domović

  Vijesti - Sve