Održana godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva PMI

Održana godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva PMI

Utorak, 14. 1. 2020.

U subotu 11. siječnja 2020.g. u generalnoj kući Družbe sestara SMI i sjedištu Društva PMI u Zagrebu, održana je redovita godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva Prijatelja Maloga Isusa. Na sjednici su sudjelovale sve članice Vrhovne uprave iz sve tri Provincije, vrhovna glavarica Družbe s. Marija Banić i pročelnica PMI pri Vrhovnoj upravi Družbe s. Anđelina Perić.

Vrhovna glavarica s. Marija je na samom početku sjednice pozdravila članice Uprave i poželjela blagoslovljen rad.

Sjednicom je predsjedala ravnateljica Društva s. Ana Marija Kesten. Sestre pročelnice iz svake Provincije iznijele su svoja godišnja izvješća o djelovanju PMI kroz proteklu 2019.g. U drugom djelu sjednice razgovaralo se o proslavi 25. obljetnice djelovanja Društva PMI i drugim važnim događajima i poslovima u samome Društvu.

Sjednica je završena u poslijepodnevnim satima, u ozračju radosnog prijateljstva s Malim Isusom i željom da naš hod ususret 25. obljetnici bude bogat duhovnim i karitativnim dobrima i iskustvima Božje ljubavi i velikog Marijinog zagovora.

Zahvalne smo sestrama u Generalnoj kući što su nam i ovaj put iskazale lijepo gostoprimstvo u svojoj zajednici. Gospodin neka ih nagradi svojom dobrotom a sve PMI prati na putu života. (VUD PMI)

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve