Proslavljena Blagovijest u Krašiću

Proslavljena Blagovijest u Krašiću

Ponedjeljak, 9. 4. 2018.

Prijatelji Malog Isusa u Krašiću 9. travnja proslavili su blagdan Blagovijesti - Navještenja Gospodinova svečanim misnim slavljem u 18:30 koje je predvodio krašićki župnik vlč. Ivan Vučak koji je i sam te večeri postao član Društva Prijatelja Malog Isusa.


Vlč. Vučak pozvao je sve prisutne da mole jedni za druge, za pokojne članove Prijatelja Malog Isusa, za buduće članove Prijatelja Malog Isusa te za sve nakane koje prijatelji Malog Isusa nose u svom srcu.

Te večeri tijekom misnog slavlja pred s. Katarinom su 3 nova člana primljena u Društvo Prijatelja Malog Isusa, obećavši nasljedovanje Malenog Isusa, a dosadašnji članovi su obnovili svoje  zavjete nasljedovanja Malenog Isusa.

Na kraju misnog slavlja s. Katarina Penić- Sirak pročitala je čestitku s. Radoslave Radek, vrhovne glavarice družbe za svetkovinu Blagovijesti i patrona Društva Prijatelja Malog Isusa.

Nakon misnog slavlja Prijatelji Malog Isusa sa svojim sestrama i župnikom uputili su se u župnu dvoranu gdje je uslijedila večera i proslava Patrona Društva prijatelja Malog Isusa.

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve