VIS “Imakulata” iz Gromiljaka nastupit će na “Hosanafaestu”

VIS “Imakulata” iz Gromiljaka nastupit će na “Hosanafaestu”

Srijeda, 17. 4. 2013.

Vokalno instrumentalni sastav "Imakulata" Iz Gromiljaka i ove godine zadovoljio je sve kriterije stručnog žirija na natječaju duhovne glazbe na "Hosanafaestu" u Subotici. Na taj je način osigurao nastup na osmom festivalu duhovne glazbe koji će se održati 22. rujna 2013. u Subotici. Tekst za pjesmu Otisci u pijesku napisao je Prijatelj Maloga Isusa Boris Dragojević a uglazbio je gosp. Josip – Joco Vukoja iz Fojnice.


Vokalno instrumentalni sastav "Imakulata" osnovan je 2010. godine i iste godine nastupio na drugom festivalu PMI u Odžaku. Osim ovog nastupa dva puta su pjevali na nadbiskupijskom susretu mladih u Marijinom svetištu u Komušini, zatim na susretu PMI u Žabljaku te na Napredkovim Božićnim koncertima u Kreševu i Kiseljaku, te na Lepeničkim jesenima.

Sastav čine djevojke srednje škole i studentice, treba istaknuti da su neke od njih uključene i u veliki župni  mješoviti zbor a druge su završile školu animatora PMI. One su i članice Društva Prijatelja Maloga Isusa. Vis vodi i uvježbava s. Marinela Zeko.

  Vijesti - Sve