Patron Društva prijatelja Maloga Isusa Utorak, 24. 3. 2015.

Pripremajući se na slavlje blagdana Blagovijesti - Navještenja Gospodinova, s djevicom Marijom hvalimo Gospodina i molimo da se milost ovog događaja izlije na sve nas okupljene ovdje na ovom euharistijskom klanjanju.

Svemogući i vječni Bože, zahvaljujemo ti po Kristu, našemu Gospodinu, što je po anđelovu navještenju djevica Marija vjerom prihvatila Tvoju volju, i po tajanstvenom djelovanju Duha Svetoga začela pod svojim srcem Tvoju Riječ.

Ona je neizrecivom ljubavlju nosila u svojoj utrobi prvorođenca novog čovječanstva po kojem su se ispunila obećanja dana Izraelu.

Ovom milosnom događaju raduje se nebo i zemlja, raduju se anđeli i sveci. I mi se pridružujemo njihovim pohvalama i klanjamo se Tebi, živom i prisutnom u ovom sakramentu Tvoje beskrajne ljubavi.

Molimo Te Oče, da sve članove Društva Prijatelja Maloga Isusa, ujedinjene u klanjanju i zahvalnosti za 20. godina našeg djelovanja u svetoj Crkvi, učvrstiš u vjeri kako bi u svijetu u kojem živimo bili prepoznatljivi sinovi i kćeri Tvoje utjelovljene Riječi, koja je po pristanku Djevice Marije postala čovjekom. Snagom koja dolazi iz Njegova uskrsnuća vodi nas u posjed vječne radosti. Amen

Preuzmite dokument:

Navještenje Gospodinovo - Trodnevnica   (390.55 KB)
  Naša izdanja - Sve