U službi Malog Isusa Petak, 3. 8. 2012.

Srpanj 2012. god., broj 2/366

Nakladnik:
Vrhovna uprava družbe sestara Služavki Maloga Isusa

Odgovara:
s. M. Radoslava Radek,
vrhovna glavarica

Glavna urednica:
s. M. Ana Marija Kesten

Uredničko vijeće:
s. M. Petra Marjanović
s. M. Ljilja Marinčić

s. M. Jelena Marević

ISSN 1331-8624

RIJEČ UREDNIŠTVA

Drage sestre, dragi prijatelji! Pred nama su topli ljetni dani. Kao kapljicu osvježenja, darujemo vam naš novi vjesnik U službi maloga Isusa koji je u ovom broju dobio jednostavnije ruho. Njegova jednostavnost kod tiska plod je prijedloga sestara nazočnih Generalnome kapitulu.

Premda je vjesnik drugačiji bojom, nadamo se da ćete imati bogata i lijepoga sadržaja po kojemu ćete moći duhom doživjeti poruke, slavlja, događaje i susrete što smo ih ispisale na njegovim stranicama te vam ih željele prenijeti.

Važni događaji za našu Družbu vezani su uz vazmeno vrijeme. Dok je Crkva slavila uskrsnu osminu, naša je Družba istodobno slavila svoj XVIII. redoviti Generalni kapitul. Slavlje i rad Kapitula bili su prožeti uskrsnom radošću i sestrinstvom Služavki Maloga Isusa. Sestre su aktivnim radom pridonijele sadržaju našega Glasa kapitula i Poruka sestrama koje su poslane svim sestrama i zajednicama u Družbi.

Ispred nas su dani odmora, duhovnih vježbi, slavlja svetih zavjeta, obljetnica, preuzimanja novih dužnosti. To su dani kada će se svatko željeti povući „na goru u osamu“ kako bi ponovno osvježenih snaga kročio na put svog poslanja tamo gdje ga pošalje Providnost.

Svima vama koji ste na putu intenzivnijega duhovnog življenja dana koji su ispred vas, neka vam Gospodin daruje svoj blagoslov, a našim sestrama i prijateljima želimo mir i radost u malomu Isusu.

Pozdrav vam svima dragi čitatelji našega novoga vjesnika!

s. Ana Marija Kesten urednica

Preuzmite dokument:

Vjesnik družbe sestara Služavki Maloga Isusa   (854.43 KB)
  Naša izdanja - Sve