U službi Malog Isusa Nedelja, 23. 12. 2012.

Broj 4/368  Zagreb, prosinac, 2012. Godina (XLVXVI) - LVII

Nakladnik
VRHOVNA UPRAVA DRUŽBE SESTARA SLUŽAVKI MALOGA ISUSA
Zagreb, Naumovac 12

Odgovara
s. M. Radoslava Radek, vrhovna glavarica
Glavna urednica, s. M. Ana Marija Kesten

Uredničko vijeće
s. M. Petra Marjanović
s. M. Ljilja Marinčić
s. M. Jelena Marević

Lektura
Srećko Paponja

Omotnica
O. Berberović, akademski slikar

Tisak
„Naša djeca“, tiskara d.d., Zagreb

Naklada
200 primjeraka

 

Riječ uredništva

Drage sestre, dragi prijatelji!

Već se bliži vrijeme blago …  Sve nam navješćuje skori Isusov dolazak. On, kojeg iščekujemo, na vratima stoji i čeka. Iščekuje da otvorimo vrata srca, da nam podari njegova Majka Marija „Božji dar neba“. I Ona iščekuje mjesto gdje će naći otvorena vrata, jaslice, malo slamice i topline. Malo mjesta gdje bi položila novorođenče.  
Upravo to, možda za ovaj Božić nađe se kod svakoga od nas. Tako joj je malo potrebno da svrati i podari nam svoga Sina. A, tko bi to mogao biti tako tvrda srca i Mariji ne podariti ono što joj treba? Ako ne toplu sobu, barem jedan mali kutak i topli pokrivač na koji bi nam položila malenog Isusa.
Za ovaj, tako važni „Susret“ i „Dar neba“, i mi se pripremamo duže vrijeme. Svi smo već spremni primiti „Božić“ u svoj dom, u jaslice svoga srca. To će Vam posvjedočiti događaji, dobra djela, razni susreti, tople riječi i naše iskrene čestitke koje vam darujemo u božićnom broju našega Vjesnika.
Želimo, da svaka ispisana riječ u ovom Vjesniku, obdari Vas darom naše blizine i dobrih želja za dane mira, zajedništva, topline i blagoslova, koje ćemo posebno živjeti o Božiću, u našim zajednicama i obiteljima.

Svim našim dragim sestrama
i prijateljima,
Sretan Božić i blagoslovljena 2013. godina!

Uredništvo

Preuzmite dokument:

Vjesnik družbe (br 4. /2012.)   (1.75 MB)
  Naša izdanja - Sve