“Vratimo osmjeh djeci Ruande”

Od 27. do 29. studenog 2009. godine u našem samostanu u Samoboru održana je prodajna misijska izložba. Moto izložbe bio je Vratimo osmjeh djeci Ruande. Izložbeno prodajne predmete postavile su same sestre sa puno truda i zauzetosti oko uspjeha same izložbe. Ponuđeni su bili različiti predmeti koji su pristigli iz zajednica naših sestara u Provinciji. Marljive ruke samih sestara napravile su puno toga lijepoga a neke su se odrekle osobnih stvari za dobro drugih. Bili su ponuđeni i lijepi ručni radovi koji su na izložbi bili i jako primijećeni i kupovani.


Izložbu je otvorio gospodin župnik, Vlado Bogdan a nazočan je bio i fra Krunoslav Kašnar, gvardijan, s. Radoslava Radek, provincijalka, nekoliko sestara iz naših okolnih kuća, franjevački postulanti kao i neke gospođe koje posjećuju našu kapelu i samostan.

Dragi Bog je blagoslovio ovo skromno djelo srcima i ljubavlju dobrih ljudi koji su ponuđeno pogledali, kupili i svojim prilogom opravdali naslov ove izložbe. Sav sakupljeni novac našao je put do Ruande i ondje zasigurno razveselio mnoge. Isplati se radi Boga biti dobar i misliti na druge.

 

Galerija slika:

  Misijske djelatnosti - Sve