Bilten Prijatelj malenih, br. 1/2019. Srijeda, 10. 7. 2019.

Živio Mali Isus!
Poštovani Prijatelji Maloga Isusa!

Crkva nas po svojim pastirima svakodnevno poziva na autentično življenje evanđelja. Kristovo evanđelje nas istovremeno privlači i plaši. Privlači nas Kristova ljubav, dobrota i darivanje do smrti na križu za dobro čovjeka koji je slika Božja. Plašimo se zahtjevnosti Kristova evanđelja jer smo svjesni svojih slabih snaga i krhkosti koju nosimo u glinenim posudama svoga života. Isusova ljubav nas obuzima, ispunja, daje snagu, pomaže nam ‘’provoditi u djelo evanđelje’’, a evanđelje nas poziva da se „iskreno zagledamo u svoje srce i vidimo gdje nalazimo svoju sigurnost u životu.“ Biti Isusov prijatelj znači imati sigurnost života u Isusu i za njega živjeti.
Zahvalni smo Gospodinu za brojna svjedočanstva Prijatelja Maloga Isusa koji svoju sigurnost polažu u njegove ruke, koji za njega žive, njega ljube, služe mu svim srcem i bližnjima svjedoče o Očevoj ljubavi. Čitajući stranice još jednog broja biltena ‘’Prijatelj malenih’’ moći ćete osjetiti tko su to zapravo PMI, a njihova svjedočanstva su neznatne kapljice ljubavi u moru potreba današnjeg svijeta. Ipak, bez tih kapljica ljubavi prema onima koji su na periferijama, svijet bi ostao siromašniji u spoznaji Božje ljubavi. Nemojmo se umoriti činiti dobro jer Isus je sama
dobrota. Neka vam u nadolazećim ljetnim danima naš bilten bude ugodno duhovno štivo i poticaj da nam oslonac i sigurnost života bude Krist i njegovo živo evanđelje.
Urednica

Preuzmite dokument:

Bilten pm 01-2019   (6.55 MB)
  Naša izdanja - Sve