Postojanje Društva Prijatelja Malog Isusa u zagrebačkoj župi sv. Ivana Krstitelja

Postojanje Društva Prijatelja Malog Isusa u zagrebačkoj župi sv. Ivana Krstitelja

Srijeda, 8. 1. 2020.

Društvo Prijatelja Malog Isusa (DPMI) župe sv. Ivana Krstitelja svoj prvi susret u novoj 2020. godini obilježilo je 8. siječnja sudjelovanjem na svetoj misi, molitvi i izlaganjem naše članice i bivše animatorice Mirjane Džajo prigodom obilježavanja dvadesetpete, jubilarne godine djelovanja DPMI.


Kao višegodišnja animatorica u DPMI gđa Mirjana nam je u svojem izlaganju iznijela kako su se Prijatelji Malog Isusa počeli okupljati  u našoj župi 2013. godine pod pokroviteljstvom sestre Mirjam Dedić te kako se iz godine u godinu djelovanje Društva širilo te povećavao broj članova.

Podsjetila nas je na hodočašća, godišnje susrete, molitvene susrete te u čemu su sve naši članovi sudjelovali kao Prijatelji Malog Isusa na razini naše župe, zatim zagrebačke provincije sestara Služavki Malog Isusa te svih članova Društva Prijatelja Malog Isusa.

Bilo je lijepo sjetiti se svih sestara koje su nas vodile i župnika koji su nas podržavali u radu, a neki od njih bili i sami članovi  Društva Prijatelja Malog Isusa.

Sa tugom smo se sjetili i pokojnih članova DPMI koji su nas napustili, ali su i dalje u našim molitvama.

Ljubavlju prema Malom Isusu i sretnim srcima, znajući da je još puno toga ispred nas, a zahvalni na prvih 25 godina, neka nam je blagoslovljena i plodonosna ova Nova godina.

Živio Mali Isus!
Uvijek u našim srcima!

Sandra Šulj
DPMI – župa sv. I. Krstitelja, Zagreb

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve