Odgođena do daljnjega proslava 25. obljetnice Društva PMI u Karlovcu Petak, 13. 3. 2020.

Živio Mali Isus!

Poštovane sestre i Prijatelji Maloga Isusa!

Zagrebačka nadbiskupija i Stožer civilne zaštite u RH i BiH zbog suzbijanja širenja koronavirusa (COVID-19) preporučuje se odgode svi skupovi  na kojima bi se okupilo više od stotinu ljudi.

Poštovajući ove preporuke i sagledavanje cjelokupne situacije u svijetu glede širenja koronavirusa želim vas obavijestiti da je vrhovna glavarica Družbe s. Marija Banić u dogovoru s Provincijskim glavaricama donijela odluku da se odgodi do daljnjega proslava 25. obljetnice utemeljenja Društva Prijatelja Maloga Isusa koja je bila predviđena za 28. ožujka 2020.g. u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu.

Prihvatimo ovu odluku kao znak Božje volje za nas i sve naše obitelji.

U ime Vrhovne uprave Društva PMI, pozivam sve članove da molimo za sve oboljele, za one koji ih njeguju bolesnike i za sve koji su se preselili u vječnost zbog posljedica navedenog virusa.

Svetkovinu Blagovijesti – Navještenja Gospodinova, 25. ožujka o.g. kada slavimo i patron Društva PMI proslavimo u molitvenom ozračju svatko u svojoj zajednici prema vlastitim mogućnostima. Za sve moli i pozdravlja u ime Vrhovne uprave Društva PMI,

s. Ana Marija Kesten, ravnateljica

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve