Misijska humanitarna izložba „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ Kuća Navještenja, Gromiljak

Misijska humanitarna izložba pod geslom „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ održat će se od 16. do 20. listopada 2021.g. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa. Otvorenje izložbe bit će u subotu 16. listopada u 14.30 sati, a izložbu će te moći posjetiti u danima tranja izložbe  od 9 do 17 sati.


Poštovani i dragi prijatelji Misija!

Misijska humanitarna izložba pod geslom „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ održat će se od 16. do 20. listopada 2021.g. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa. Otvorenje izložbe bit će u subotu 16. listopada u 14.30 sati, a izložbu će te moći posjetiti u danima trajanja izložbe od 9 do 17 sati.

Na izložbi moći će te kupiti prigodne poklone za vaše najbliže u obitelji i za vaše prijatelje. Između prigodnih darova naći će te i proizvode izrađene u samostanima sestara Služavki Maloga Isusa i iz radionica Prijatelja Maloga Isusa.

Kupnjom jednog ili više artikala pomoći će te misijsko djelovanje sestara Služavki Maloga Isusa koje već 7 godina djeluju u jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu a to je Haiti. Zemlju koju je 14. kolovoza ove godine pogodio strašni zemljotres magnitude 7,2. Ostavio iza sebe veliki broj ljudskih žrtava, ranjenih osoba, porušenih obiteljskih skromnih domova, crkava, škola i mnogih drugih objekata na jugu te već i onako siromašne zemlje.

Već unaprijed zahvaljujemo svima koji će posjetom Misijske izložbe u Kući Navještenja podijeliti dar srca s onima kojima je to najpotrebnije u ovom vremenu. Daruj ga kako bi bilo sretno, jer srce daje život. Samo „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“. Pridružite se ovoj našoj želji i učinimo svijet ljepšim i sretnijim.

Vašim posjetom i darom srca postat će te važan kamenčić u realizaciji ovog misijskog projekta sestara Služavki Maloga Isusa i Prijatelja Maloga Isusa za Haiti.

Dobro nam Došli!

U Sarajevu na blagdan Svete Male Terezije,

Zaštitnice misija 1. listopada 2021.

 

Sestre Služavke Maloga Isusa „Kuća Navještenja“ Gromiljak

www.ssmi.hr

Vaš dar za misije možete uplatiti i na broj žiro računa s naznakom Misije - Haiti:

Naslov:

Provincija Bezgrješnog začeća BDM

Družba sestara Služavki Maloga Isusa

Bjelave 54

71000 SARAJEVO

 

INTEZA SAN PAOLO – SARAJEVO

OBALA KULINA BANA 9 A

SARAJEVO

Račun: 154-921-20020348-90

SWIFT: UPBKBA22

IBAN: BA391549212002034890

 
  Događanja - Sve