Misijska humanitarna izložba pod geslom „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ održat će se od 16. do 20. listopada 2021.g. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa. Otvorenje izložbe bit će u subotu 16. listopada u 14.30 sati, a izložbu će te moći posjetiti u danima tranja izložbe  od 9 do 17 sati.


Poštovani i dragi prijatelji Misija!

Misijska humanitarna izložba pod geslom „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ održat će se od 16. do 20. listopada 2021.g. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa. Otvorenje izložbe bit će u subotu 16. listopada u 14.30 sati, a izložbu će te moći posjetiti u danima trajanja izložbe od 9 do 17 sati.

Na izložbi moći će te kupiti prigodne poklone za vaše najbliže u obitelji i za vaše prijatelje. Između prigodnih darova naći će te i proizvode izrađene u samostanima sestara Služavki Maloga Isusa i iz radionica Prijatelja Maloga Isusa.

Kupnjom jednog ili više artikala pomoći će te misijsko djelovanje sestara Služavki Maloga Isusa koje već 7 godina djeluju u jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu a to je Haiti. Zemlju koju je 14. kolovoza ove godine pogodio strašni zemljotres magnitude 7,2. Ostavio iza sebe veliki broj ljudskih žrtava, ranjenih osoba, porušenih obiteljskih skromnih domova, crkava, škola i mnogih drugih objekata na jugu te već i onako siromašne zemlje.

Već unaprijed zahvaljujemo svima koji će posjetom Misijske izložbe u Kući Navještenja podijeliti dar srca s onima kojima je to najpotrebnije u ovom vremenu. Daruj ga kako bi bilo sretno, jer srce daje život. Samo „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“. Pridružite se ovoj našoj želji i učinimo svijet ljepšim i sretnijim.

Vašim posjetom i darom srca postat će te važan kamenčić u realizaciji ovog misijskog projekta sestara Služavki Maloga Isusa i Prijatelja Maloga Isusa za Haiti.

Dobro nam Došli!

U Sarajevu na blagdan Svete Male Terezije,

Zaštitnice misija 1. listopada 2021.

 

Sestre Služavke Maloga Isusa „Kuća Navještenja“ Gromiljak

www.ssmi.hr

Vaš dar za misije možete uplatiti i na broj žiro računa s naznakom Misije - Haiti:

Naslov:

Provincija Bezgrješnog začeća BDM

Družba sestara Služavki Maloga Isusa

Bjelave 54

71000 SARAJEVO

 

INTEZA SAN PAOLO – SARAJEVO

OBALA KULINA BANA 9 A

SARAJEVO

Račun: 154-921-20020348-90

SWIFT: UPBKBA22

IBAN: BA391549212002034890

 
  Događanja - Sve