Poštovani i dragi prijatelji Misija!

Misijska humanitarna izložba pod geslom „Gradimo zajedno kuću Maloga Isusa na Haitiju“ održat će se od 15. do 20. listopada 2022. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa. Otvorenje izložbe bit će u subotu 15. listopada 2022. u 14.30 sati, a izložbu ćete moći posjetiti u navedenim danima od 9 do 16 sati.

Na izložbi ćete moći kupiti prigodne poklone za vaše najbliže u obitelji i za vaše prijatelje. Između prigodnih darova naći ćete i proizvode izrađene u samostanima sestara Služavki Maloga Isusa i iz radionica Prijatelja Maloga Isusa.

Kupnjom jednog ili više artikala pomoći ćete misijsko djelovanje sestara Služavki Maloga Isusa koje već 8 godina djeluju u jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu a to je Haiti. Time ćete dati svoj doprinos gradnji kuće Maloga Isusa na Haitiju koja će biti izgrađena za najpotrebnije.

Već unaprijed zahvaljujemo svima koji će posjetom Misijske izložbe u Kući Navještenja podijeliti dar srca s onima kojima je to najpotrebnije u ovom vremenu. Daruj ga kako bi bilo sretno, jer srce daje život. Samo zajedno možemo izgraditi kuću Maloga Isusa na Haitiju. Pridružite se ovoj našoj želji i učinimo svijet ljepšim i sretnijim.

Vašim posjetom i darom srca postat ćete važan kamenčić u realizaciji ovog misijskog projekta sestara Služavki Maloga Isusa i Prijatelja Maloga Isusa za Haiti.

Dobro nam Došli!

Sestre Služavke Maloga Isusa „Kuća Navještenja“ Gromiljak
www.ssmi.hr


Vaš dar za misije možete uplatiti i na broj žiro računa s naznakom Misije - Haiti:

Naslov:

Provincija Bezgrješnog začeća BDM
Družba sestara Služavki Maloga Isusa
Bjelave 54
71000 SARAJEVO

INTEZA SAN PAOLO – SARAJEVO
OBALA KULINA BANA 9 A
SARAJEVO
Račun: 154-921-20020348-90
SWIFT: UPBKBA22
IBAN: BA391549212002034890

 
  Događanja - Sve