Idući u susret Božićnom otajstvu, a na poseban način u ovoj jubilarnoj Stadleroj godini,  Društvo Prijatelja Maloga Isusa splitske provincije pripremaju prodajnu izložbu za potrebe misija i njihovih siromaha. Ova izložba već je tradicionalni projekt naših  marljivih vanjskih suradnika Društva PMI-a zajedno sa sestrama voditeljicama. Potaknuti po uzoru na našeg slugu Božjeg Josipa Stadlera IMATI SRCE  za potrebne, imamo veliki motiv u srcu i angažiranju nahraniti gladne i pomoći našim misionarima. .


Evanđeoski zakon ljubavi poziva nas na djelotvornu ljubav. Ujedno pri otvorenju izložbe imamo duhovni dar za sve misionare diljem svijeta; Gospinu krunicu i Euharistijsko slavlje koje će predslaviti kapucin župnik i gvardijan te ujedno i misionar milosrđa fra Žarko Lučić .

Čitavu prethodnu godinu svi misionari i misionarke među članovima PMI-a imaju svog molitelja kao potporu u radu za Božje kraljevstvo. Na otvorenju ove naredne, ponovno svi nazočni moći će „ uzeti ime“ jednog misionara za slijedeću godinu. Osjetili smo da se mnogi tome raduju. Bogu hvala na ovoj raspoloživosti duhovnog zajedništva i potpore !

 Početak programa  30. studenog 2018.   u 17 sati  u svetištu Gospe od Pojišana a zatim otvorenje izložbe do 21 sat. Slijedeća dva dana u subotu i nedjelju izložba je otvorena od 8 i 30 do 20 i 30 sati.

Ljudi sa srcem, članovi Društva PMI-a, sestre, svi dragi suradnici i narode Božji, DOBRO DOŠLI ! Neka svima Mali Isus po zagovoru sluge Božjeg Josipa Stadlera i svih naših Hrvatskih svetaca i blaženika, podari blagoslov u ime svih kojima ćemo ovim projektom ublažiti bol i donijeti radost za Božić.

s. Dolores Brkić, pročelnica DPMI-a SPLIT

 
  Događanja - Sve