U službi Malog Isusa Nedelja, 20. 11. 2016.

Živio Mali Isus!

Drage naše sestre!

Nakon toplih ljetnih dana stiže nam još jedan broj Družbinog vjesnika U službi Malog Isusa. Nadamo se da ćete ga primiti s radošću i iščitavajući njegove stranice saznati više, što se sve događalo u našoj Družbi kroz pro- tekla tri mjeseca.

I ovaj broj nam donosi događanja na razini Opće Crkve, naše Družbe, poje- dinih Provincija i zajednica. Vrijeme koje je iza nas, bilo je bogato raznovrs- nim sadržajima u kojima smo i mi sestre Služavke Maloga Isusa nastojale sudjelovati, te na taj način obogatiti Kristovu Crkvu.

Događaj koji je ostavio posebni trag među nama je Hodogram Družbe. U programu njegova održavanja u kojem je sudjelovao veći broj sestara bilo je upriličeno i hodočašće pod nazivom Stopama prvih družbinih dobročinite- lja i prvih sestara u Družbi. O duhovim plodovima ovog Hodograma i Hodo- čašća moći ćete saznati više u rubrici Sestrinsko zajedništvo. Posebnu radost srcu donosi nam dan oblačenja, polaganja prvih zavjeta, obnove zavjeta, polaganja doživotnih zavjeta i slavlja Jubileja sestara u našoj Družbi. Zah- valne smo Gospodinu što smo i ove godine za svetkovinu Velike Gospe u cijeloj Družbi mogle dijeliti radost predanja Gospodinu naših sestara.

Ovi i svi drugi sadržaji koje smo primile na naše uredništvo i kojima smo obogatile i ispisali stranice našeg Vjesnika imaju samo jedan cilj: svim ses- trama u Družbi i čitateljima koji prate naše djelovanje posvjedočiti radost svakodnevnog predanja i služenja Gospodinu. Želimo da naš Vjesnik nasta- vi svoju zadaću koju je započeo prije 60 godina.

Drage sestre i dragi čitatelji vjesnika U službi Maloga Isusa, poput sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera čije se 135. godišnjice biskupskog re- đenja za Vrhbosanskog nadbiskupa sa zahvalnošću ove godine sjećamo, budimo velikodušni u naviještanju kraljevstva Božjega i darivanju života za Isusovu najmanju braću.

Uredništvo 

Preuzmite dokument:

Vjesnik družbe sestara Služavki Maloga Isusa (Broj 3./383. Zagreb, rujan 2016. Godina – LXI.)   (6 MB)
  Naša izdanja - Sve