Boje apostolata PMI u Kloštru Podravskom

Boje apostolata PMI u Kloštru Podravskom

Subota, 26. 2. 2022.

25. veljače u župi sv. Benedikta i Gospe Žalosne u Kloštru Podravskom, slavljem Euharistije započeo je pastoralni susret Vijeća za DPMI zagrebačke provincije sa Prijateljima Malog Isusa.


U zajedništvu velikog broja PMI-a i simpatizera, s. Kristine (naše voditeljice, a ujedno i pročelnice za DPMI zagrebačke provincije), služavki Malog Isusa koje žive i djeluju u našoj župi: s. Karoline i s. Karmen, susret je vodila s. Emanuela Pečnik, članica Vijeća.

Nakon molitvenog uvoda uslijedila je kreativna radionica pod nazivom  "BOJE APOSTOLATA PMI". Na malo drugačiji način kroz boje, njihovo značenje, važnost i igru posvjestili smo si načine djelovanja u našem poslanju i uvidjeli što smo činili, a što nismo, te se ponaosob pitali: što mogu više? Što trebam više? Što mi je dužnost? Što želim? Gdje sam potreban kao Prijatelj Malog Isusa? Iako različiti, zajedno možemo jako puno! Trebamo se odvažiti, pokrenuti, biti podrška jedni drugima....

Krunicom Djetetu Isusu na samom završetku te riječima i pjevanjem naše himne pozvali smo najdražeg Prijatelja da dođe i ostane u našim srcima i obećali da ćemo i dalje u istom duhu slijediti Stadlerove stope!

Marija Šandrovčan, animatorica PM
Kloštar Podravski

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve