Duhovne vježbe u Livnu (Kuća Djeteta Isusa)

Duhovne vježbe u Livnu (Kuća Djeteta Isusa)

Utorak, 21. 6. 2022.

U razdoblju od 14. – 20. lipnja 2022.g. u duhovnom centru 'Kuća Djeteta Isusa' u Livnu održale su se duhovne vježbe za redovnice pod vodstvom fra Ante Vučkovića. U duhovne 


U duhovne vježbe bilo je uključeno 27 sestara i to iz tri družbe – Sestre Milosrdnice, Službenice Milosrđa i Služavke Malog Isusa.

Kroz ovaj šestodnevni program fra Ante nas je vodio kroz pomalo neuobičajeni program. Naš jutarnji i popodnevni radni program sastojao se od individualnog i grupnog rada. Uz zadane teme i zadatke prošli smo kroz svoj život, od rođenja preko krštenja do zavjeta i trenutnog poslanja, ali i preko važnih životnih odnosa, mjesta, događaja pa i knjiga...  U tim previranjima po sjećanjima najvažnije je bilo u svim tim poveznicama prepoznati Božje djelovanje u našim životima.

Temeljni motivi za ustrajnost u kontinuiranom predanom individualnom i zajedničkom radu bilo nam je svakodnevno slavlje svete Euharistije i zajednička i osobna molitva te klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu. Okrijepljene brojnim Božjim milostima, u vlastitom ali i životima drugih sestara, nastavljamo se truditi Evanđelje prožimati u svoj život da bismo svojim pozivom tražile i donosile Kraljevstvo Nebesko onima kojima smo poslane.

s. M. Antonia Čobanov

duhovne vježbe u Livnu (dr Ante Vučković)
VID-20220620-WA0023
 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve