Izlet dječjeg vrtića „Mali Isus“ iz Kaštel Kambelovca

Izlet dječjeg vrtića „Mali Isus“ iz Kaštel Kambelovca

Srijeda, 8. 5. 2013.

Djeca i tete našeg vrtića„Mali Isus“: s. Martina Grmoja i s. Kristina Španjić, zajedno sa d.v. „ Dobri“  krenuli su 8. svibnja u novu pustolovinu na cjelodnevni izlet u Park Prirode „Sutivan“.  Putovanje je počelo ispred vrtića, nastavilo se plovidbom na trajektu. Djeca su oduševljeno promatrala  igru sunca i mora. Mnogoj djeci ovo je prva plovidba što je ostavljalo još upečatljiviji dojam.


Nakon kraće vožnje autobusom stigli smo u Park Prirode Sutivan, gdje su nas domaćini ljubazno dočekali i uveli u park. Prvo smo poput malih istraživača išli u obilazak zoološkog vrta. Upoznali smo i vidjeli raznovrsne životinje od autohtonih magarca, ovce, koze, konja, kunića… pa da onih iz dalekih krajeva, neobično veliku pticu noja, strašnog  vijetnamskog prasca. Djeca su posebno uživala u hranjenju životinja sa sjenom, i maženju pitomog magarca. Neka djeca su se slikala na njemu.

Nakon okrepe u restoranu, djeca su puna energije i veselja nastavila  igru i druženje na velikom igralištu. I tako je došlo vrijeme povratka.  Čekajući trajekt, počastili smo se sladoledom. Puni dojmova i priča vratili smo se u naš lipi Kambelovac, gdje su nas nestrpljivo čekali roditelji.

  Vijesti - Sve