Mali Isus, a velika radost!

Mali Isus, a velika radost!

Četvrtak, 9. 2. 2023.

Na Stadlerov dan (svakog 8. u mjesecu) koji na poseban način obilježavamo u našoj župi sv. Benedikta u Kloštru Podravskom, prisjećamo se života i djela Sluge Božjega Josipa Stadlera

Ovaj mjesec u nama je budio posebnu zahvalnost za sve primljene milosti po kojima smo se mogli uključiti na različite načine u pomoć našoj župnoj crkvi. Iako su skele, prašina i grubi radovi iza nas, dio crkve mora se sušiti zbog vlage u zidovima i na nekim mjestima nije bilo moguće radove privesti kraju. Stoga smo sav skupljeni dobrovoljni prilog odlučili predati našem župniku, fra Ivanu Širokom i ugraditi se u završetak obnove nakon potresa. Uz svoj skromni darak, župu smo obogatili novim Rimskim Misalom koji nam služi u svakodnevnom bogoštovlju i liturgiji, a kako uz župnu crkvu imamo i nekoliko okolnih kapelica, stari će i više nego dobro doći na mjestu gdje je potreban. Posebnu poveznicu svojega dara pronašli smo u životu Sluge Božjega o čijoj smo gorljivosti prema Euharistiji i liturgiji imali prilike slušati na našem molitvenom susretu.

Za velike stvari kažu, dovoljno je malo ljubavi. Pa i to malo ljubavi dovoljno je Malom Isusu da obogati naša srca velikom radošću!

 

s. Kristina Maslać, SMI

Kloštar Podravski

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve