Misijska izložba u samostanu „Kuća Navještenja“ u Gromiljaku  2019.

Misijska izložba u samostanu „Kuća Navještenja“ u Gromiljaku 2019.

Srijeda, 11. 12. 2019.

Zajednica sestara Služavki Maloga Isusa (SMI) u samostanu "Kuća Navještenja" u Gromiljaku, u suradnji s Prijateljima Maloga Isusa i brojnim dobročiniteljima, organizirale su i uspješno realizirale Misijsku izložbu od 1. do 7. prosinca 2019. godine.

Otvorenje izložbe uslijedilo je nakon slavlja svete mise u župnoj crkvi Imena Marijina u Gromiljaku u 8 sati kada je predslavitelj euharistijskig slavlja vlč. Jakov Pavlović, blagoslovio adventske vijence koje su za misijsku izložbu pripremile sestre SMI sa župljankama - gđom Ivanom Šapina i gđicom Anom Pecirep. Nakon nedjeljnih svetih misa brojni župljani su posjetili izložbu u samostanu kupivši prigodne darove za sebe i svoje bližnje, te tako dali svoj doprinos ovom misijskom projektu. U raznovrsnoj ponudi, oko koje su se sestre potrudile da bude pregledna i cijenama svima pristupačna, svatko je mogao pronaći nešto za sebe ili svoje bližnje.
Kroz radni tjedan izložbu su posjetili i učenici OŠ Gromiljak, koji su na izložbi pronašli darove za prijatelje iz razreda za koje se mole u Došašću, znajući da time neće razveseliti samo svoje prijatelje nego i brojne siromahe za koje se brinu i s kojima žive naše misionarke na Haitiju, s. M. Liberija Filipović i s. M. Ana Uložnik.
Svim sudionicima i dobročiniteljima zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom misijskom događaju, koji se svake godine među gromljačkim vjernicima s nestrpljenjem očekuje. 
s.j
 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve