„Mozaik ljubavi“

„Mozaik ljubavi“

Nedelja, 28. 3. 2021.

U „paleti“ naših korizmenih nastojanja upisane su i ne tako uobičajene aktivnosti…u njih spadaju i korizmene radionice Prijatelja Maloga Isusa koje se već tradicionalno održavaju u župi sv. Pavla, u Retkovcu.

Namjena radionice uvijek je karitativna svrha tako da je i sam „rad“ itekako motiviran i vrijedan! Ove godine namjena je usmjerena za potrebe stradalih u potresu koji je pogodio Zagreb. S tom motivacijom u našoj su radionici „nicali“ veseli uskrsni aranžmani; razigrane košarice; maštovite pisanice… u skladu s dizajnom Uskrsa sve u stilu proljetne radosti! Hvala svim našim dragim simpatizerkama koje su itekako obogatile naše radionice svojim idejama, kreativnošću i svojim bogatim doprinosom! Hvala i našim marljivim i neumornim PMI-a koji se nisu ustručavali dolaziti nakon radnog vremena u „kasniji“ sat da bi se uključili u rad i dali svoj doprinos!

Svi uradci ponuđeni su našim župljanima koji su nas, kao i do sada, svesrdno podržali i ohrabrili u našem projektu! Hvala i njima! Hvala nadasve dragom Bogu koji nas nadahnjuje da čineći mala djela možemo sudjelovati u velikom mozaiku ljubavi koji svoj smisao nalazi u darivanju; DARIVANJU koje se nadahnjuje na Isusovoj žrtvi na križu!

s. Viktorija Predragović
PMI, Retkovec

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve