Održana proširena sjednica i sastanak gospodarskog vijeća

Održana proširena sjednica i sastanak gospodarskog vijeća

Četvrtak, 15. 12. 2016.

U srijedu, 14. prosinca 2016. u generalnoj kući Družbe u Zagrebu, održana je redovita proširena sjednica i sastanak sestara članica gospodarskog vijeća u Družbi. 


Na proširenoj sjednici sudjelovale su članice Vrhovne uprave Družbe predvođene vrhovnom glavaricom s. M. Radoslavom Radek i provincijske glavarice s. M. Anemarie Radan iz Splitske provincije, s. M. Admirata Lučić iz Sarajevske provincije i s. M. Petra Marjanović iz Zagrebačke provincije. Članice gospodarskog vijeća u Družbi su s. M. Jadranka Lacić - vrhovna ekonoma Družbe, s. M. Zorka Radan iz Splitske provincije, s. M. Bertila Kovačević iz Sarajevske provincije i s. M. Marina Dugalija iz Zagrebačke provincije.

Dnevni red proširene sjednice bio je usmjeren na življenje Svete godine milosrđa i na programe koji su se ostvarili tijekom građanske godine 2016. Sestre su s Božjom pomoću usmjerile svoj pogled u budućnost i nastojale uvidjeti potrebe Crkve, Družbe, pojedinih zajednica, te prema tim zahtjevnostima napravile su program za novu 2017. godinu.

Na sastanku Gospodarskog Vijeća uz članice Vijeća sudjelovala je Vrhovna glavarica i provincijske glavarice.

Proširena sjednica i sastanak gospodarskog vijeća su završeni u večernjim satima u zahvalnosti Bogu za sve primljene milosti u Godini milosrđa i zahvalnosti svim članicama Družbe koje svojim životom doprinose izgradnji Kraljevstva Božjega na zemlji. Neka se i po našem služenju nastavlja Stadlerovo djelo u Crkvi i svijetu. (s.am)

  Vijesti - Sve