Premještaj s. M. Petre Marjanović

Premještaj s. M. Petre Marjanović

Subota, 30. 7. 2022.

Dana 30. srpnja 2022. godine, zajednica sestara iz samostana Antunovac ispratila je dosadašnju provincijsku glavaricu s. Petru Marjanović koja je premještena u Samobor u zajednicu sv. Ivana Krstitelja. Prigodnu riječ zahvale za sve što je činila u služenju sestrama kroz proteklih šest godina uputila je provincijska glavarica s. Emanuela Pečnik; a u ime zajednice sestara u spomenutom samostanu zahvalila se predstojnica samostana s. Beatis Čajko. U Samoboru je istoga dana izvršena primopredaja službe  između dosadašnje predstojnice s. Marine Dugalije i s. Petre Marjanović koja preuzima službu predstojnice samostana sv. Ivana Krstitelja. S. Petra će također preuzeti službu voditeljice dječjeg vrtića Cvjetnjak u Samoboru.

Neka Gospodin blagoslovi i ovaj novi početak našoj s. Petri i bude joj putokaz u daljnjem služenju sestrama i svima koje će joj Gospodin staviti na put!

U ime župljana župe sv. Ivana Krstitelja prigodnu riječ zahvale uputila je gđa Mirjana Džaja, članica DPMI-a:

"Draga sestra Petra!
Samo dobri Bog zna koliko ste toga nosili s nama i za nas kroz protekle godine. I za to Vam hvala! Neka Vas Gospodin nagradi svojim blagoslovom za svu predanost po kojoj je naša župna zajednica nastavila živjeti i rasti u vjeri. Vjerujemo da Vašim odlaskom naša blizina neće jenjavati i da ćete se uvijek rado vraćati u sada već svoju župu Sv. Ivana Krstitelja. 
Želimo da Vam Gospodin po zagovoru Vašega utemeljitelja sluge Božjega Josipa Stadlera udjeli zdravlja, mudrosti, ljubavi, vedrine, radosti i ustrajnosti u Vašem daljnjem redovničkom životu.
Hvala Vam za sve!"
 

s. Viktorija Predragović

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve