Revija mažoretkinja u Trilju

Revija mažoretkinja u Trilju

Ponedjeljak, 16. 9. 2013.

U okviru ‘Mihovilskih dana’ u Trilju 15. rujna 2013. održana je revija mažoretkinja, gdje su osim Triljskih mažoretkinja (koje su ujedno i Prijateljice Maloga Isusa) mažoret timovi iz Segeta, Splita, Kaštela, Solina i Sinja svojim defileom uz triljsku limenu glazbu prošli ulicama grada Trilja.


Nakon defilea u sportskoj dvorani Triljske mažoretkinje ponosno su naglasile da su Prijateljice Maloga Isusa i da je njihova misija pomagati siromašnim, starim i nemoćnim osobama te napuštenoj djeci. Triljske mažoretkinje su i kume jednoj djevojčici u Africi. Djevojčica se zove Irambona Đozeta, a pomažu joj svojim malim novčanim prilozima koje prikupljaju u božićno vrijeme kako bi se mala Irambona mogla školovati. Nakon uvoda voditeljice i najava, timovi su izveli svoje prekrasne i najbolje koreografije, a domaćini su izveli devet svojih točaka. Posebno su podigle publiku na noge svojom zadnjom koreografijom s rekvizitima (putovanje kroz vrijeme).

Triljske mažoretkinje zahvaljuju gostima koji su došli sudjelovati da bi uveličali reviju, kao i svim posjetiteljima. Posebno zahvaljujemo roditeljima koji su materijalno i financijski potpomogli da se revija održi.

Živio Mali Isus! - Uvijek u našim srcima!

  Vijesti - Sve