Štovatelji Maloga Isusa iz Rijeke pohodili Dijete Isusa kod sestara Služavki Maloga Isusa

Štovatelji Maloga Isusa iz Rijeke pohodili Dijete Isusa kod sestara Služavki Maloga Isusa

Ponedjeljak, 19. 12. 2016.

U nedjelju 18. prosinca 2016., skupina vjernika štovatelja Maloga Isusa iz Rijeke pohodili su Dijete Isusa kod sestara Služavki Maloga Isusa u generalnoj kući u Zagrebu. U kapelici Svete Obitelji završili su Veliku devetnicu Božiću. U osobnoj molitvi prinijeli su Djetetu Isusu svoje molitve, potrebe i zahvale.


U 14 sati, sestre su dočekale drage goste s kavom, čajem, kolačima i s njima podijelili sestrinsku riječ.

Časna majka s. Radoslava Radek uputila im je riječ dobrodošlice i upoznala ih o Družbi i o djelovanju sestara u generalnoj kući, potom u 15 sati s. Vesna Mateljan zamjenica časne majke, priredila im je meditaciju i pobožnost Malenom Isusu koju su svi doživjeli pravom duhovnom okrjepom. Na kraju molitvenog programa s. Ana Marija Kesten upoznala  je sve nazočne o djelovanju Društva Prijatelja Maloga Isusa.

Radost susreta s Malenim Isusom i s Njegovim Služavkama vjernici nisu skrivali. Ovo je bilo divno iskustvo i obostrana radost. Na rastanku rodila se želja za ponovnim susretom i zajedništvom oko Malenoga Isusa u molitvi.

Mali Isus neka blagoslovi i usliši sve molitve koje su mu darovali njegovi štovatelji na četvrtu nedjelju došašća u malom Njegovu hramu gdje sestre Služavke časte Maloga Isusa molitvom i klanjanjem svaki dan. Živio Mali Isus! (s.am)

  Vijesti - Sve