Svjetiljka koja gori i svijetli….

Svjetiljka koja gori i svijetli….

Srijeda, 12. 2. 2020.

Puna nade i života ova naslovna rečenica dočarala je u potpunosti trenutke otvaranja Izložbe o sluzi Božjem J. STADLERU u dvorani naše Župe Gospe od zdravlja u Neumu u nedjelju 09.02.2020 godine.
Prekrasan dan. dvorana puna svjetla koje kroz velike prozore dolazi na slike i riječi koje su postavljene na izložbenom panoima i daju im posebno svjetlo.
U sredini plaamteće svjećice vuku pozornost na lik J. STADLERU. a u njegovoj pozadini zlatna dječica ukrašena bijelim šalovima pjevaju vječnom zlatnom dječaku... Josipe o Josipe kako si nas divno okupio u slavlju u zahvalnosti u molitvama.
Naš don Domagoj je otvorio izložbu... Zahvaljujući što imamo svjetiljku koja gori i svijetli... Našu svjetiljka iz našeg naroda koju trebamo upoznati primiti naučiti i čuvati to svjetlo da vječno traje
Naše sestre služavke maloga Isusa Njegov su dar i našoj župi. Koliko je samo dobrih djela osvjtljeno i postao vidljivo iz one svjetlosti koju je zapalio u njihovim srcima. Goriti i svijetliti i svjetlost biti...
Izložba je otvorena i ostaje dostupna za razgledavanje cijeli tjedan. Crtice i događaji iz života i djela prvog Vrbosanskog nadbiskupa ispričane slikom i riječju privlače i zovu.
Zahvalni smo Bogu i našim sestrama da je u svom putujuće hodu Izložba postavljena u našoj župi. Ovo svjetlo zaista svijetli i traje. (PMI)

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve