Uprizorenje “Muke Gospodinove” u Borovcima

Uprizorenje “Muke Gospodinove” u Borovcima

Četvrtak, 18. 4. 2019.

Župa "Sv. Nikole" u Metkoviću uvježbala je uprizorenje "Muke Gospodinove" , koja je prvi put  izvedena u Borovcima, po uzoru na uprizorenje "Muke Gospodinove" u Imotskom. Veliki dio posla odradio je župski zbor, kojeg vodi s. Marijana Cvitanović. Nesebičnim zalaganjem pjevača, izvođača i sudionika ovog uprozorenja, požrtvovnim vježbanjem, oduševili su mnoštvo vjernika koje je za taj događaj doputovalo u Borovce. 


Oduševljenje vjernika ostalo je zabilježeno na različitim portalima kao i na videu. Ovdje navodimo same neke od portala na kojima se može pročitati iscrpan izvještaj.

 http://metkovic-news.com/news/mnostvo-vjernika-prisustvovalo-uprizorenju-muke-kristove-u-borovcima/; http://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/zupanija/neretva/clanak/id/599203/neretvanski-glazbeno-scenski-prikaz-muka-gospodinova-u-borovcima;

 foto galeriju druženja sudionika uprizorenja "Muke Kristove"  možete pogledati na linku http://FOTOGALERIJA Druženje sudionika uprizorenja ‘Muke Kristove’ u Hotelu ‘Narenta’.

Video zapis nalazi se na linkovima: https://youtu.be/YxiV-P0V_cQhttps://youtu.be/0v12aEM8Z5w;https://youtu.be/w2UWgf36Tn0

Priznanje su zaslužili svi organizatori, idejni začetnik, svi koji su vježbali i oni koji su s njima vježbali, među kojima je i entuzijazam i požrtvovnost naše sestre Marijane.

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve