Zahvala sestrama

Subota, 11. 1. 2014.

Drage sestre! Dirnuta Vašom pažnjom, osjećam duboku dužnost uputiti iskrenu zahvalu svakoj koja mi je na bilo koji način pokazala ljubav i razumjevanje kroz dugi niz godina nemoći mog oca. 


Zahvaljujem provincijalnim glavaricama s. Vesni, s. Magni, s. Sandri i s. Anemarie za razumijevanje koje su mi iskazale i što su mi omogućile da uz redovitu dužnost pomažem u njegovanju bolesnog oca. Također zahvaljujem sestrama u zajednici u Zadru, s. Rozamundi, s.Tereziji, s. Jeleni, s. Marinki i s. Mili s kojima sam živjela, za njihovu dobrotu i pažnju, kao i razumijevanje za potrebe mog oca. Također zahvaljujem sestrama u zajednicama Bačvice i K. Kambelovac, za njihovo razumijevanje kojeg su  imale  prema meni i interes kojim su se zanimale za stanje mog oca od kada smo došli u Split, tj. u dom u K. Sućurcu. 

Svim sestrama na čelu s. generalnom glavaricom s. M. Radoslavom Radek, koje su mi telefonski ili usmeno izrazile svoju sućut, te svima onima koje su žrtvovale svoje vrijeme i došle mu na ispraćaj iskreno i od srca zahvaljujem. 

Moj otac je imao običaj na kraju susreta sa sestrama reći: Budite mi pozdravljene! Danas Vam to umjesto njega izgovaram ja, a znam da će on kod Gospodina znati svakoj se odužiti. 

Zahvalna s. Laudes s obiteljima brata Ive, pok. brata Zdravka i sestre Zlate

  Vijesti - Sve