Posjet predsjednika HBK zadarskog nadbiskup mons. Želimira Puljić Vrhovnoj upravi Nedelja, 10. 5. 2020.

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić u petak 8. svibnja u večernjim satima, zajedno sa svojim tajnikom posjetio je Vrhovnu upravu na čelu s časnom majkom s. M. Marijom Banić, u kući Suradnica Krista Kralja na Ksaveru. One su nas s ljubavlju primile i kod njih smo našle privremeni smještaj zašto im i ovim putem od srca zahvaljujemo. Budući da je večer nadbiskup Puljić nije mogao pogledati u kakvom je stanju naša Generalna kuća, ali je zahvalio voditeljici suradnica Krista Kralja  Blanki Pavlović i ostalim suradnicama što su nas primile.

Ostali smo u zajedničkom razgovoru gdje nam je govorio i o uistinu velikom oštećenju Nadbiskupskog dvora što je danas uživo vidio. Ohrabrio nas je i dao do znanja da nismo same. Trebamo gledati s nadom u budućnost kao što je i Stadler gledao.

Na završetku posjeta nadbiskup Puljić darovao je knjigu „ZADARSKI GOVORI I RAZGOVORI“, Želimir Puljić, Zadar 2015., našoj časnoj majci s. M. Mariji Banić i voditeljici suradnica Krista Kralja Blanki Pavlović i sve nas je blagoslovio. Pozdravili smo se i radovalu bogatstu koje nam je dragi Bog dao baš danas na Stadlerov dan.  

 s. M. Mirjam Dedić

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve