Četvrtak, 20. 10. 2016.

Živio Mali Isus!

Živio Mali Isus!

 
Poštovane sestre provincijalke,
drage sestre, sestre novakinje i pripravnice!
 
Ovogodišnju duhovnu pripravu na proslavu svetkovine Rafaelova obilježit ćemo prema smjernicama oca Utemeljitelja sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera koje nam je ostavio u svojoj duhovnoj oporuci prigodom proslave 25. obljetnice Družbe.
Prošle godine o svetkovini Rafaelova obdarile smo svaku sestru tim nama dragim i dragocjenim darom. Zato vas molim drage sestre da se u duhovnoj pripravi na svetkovinu Rafaelova na poseban način okoristimo porukama i poticajima koje nam je ostavio u baštinu otac Utemeljitelj.
Draga knjižica  „Poruka za srebreni jubilej časnoj kongregaciji služavaka Maloga Isusa u Betlehemu“ neka se nađe u rukama svake sestre, novakinje i pripravnice i neka u svakoj zajednici bude omiljeli predmet našega razmatranja, molitve i duhovne priprave.
Nastojmo se kroz našu trodnevnu pripravu: molitvom, pokorom, djelima milosrđa i zahvalnim sv. misama dostojno pripremiti na proslavu svetkovine Rafaelova i 126. rođendan Družbe.
Želeći svakoj blagoslovljenu duhovnu pripravu na našu dragu svetkovinu sv. Rafaela, pozdravljam vas sve od srca, vaša u malom Isusu i Mariji
 
s. M. Radoslava Radek,
vrhovna glavarica
U Zagrebu, 18. listopada 2016.
  Vijesti - Sve