Posjet predsjednika HBK zadarskog nadbiskup mons. Želimira Puljić Vrhovnoj upravi

Posjet predsjednika HBK zadarskog nadbiskup mons. Želimira Puljić Vrhovnoj upravi

Nedelja, 10. 5. 2020.

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić u petak 8. svibnja u večernjim satima, zajedno sa svojim tajnikom posjetio je Vrhovnu upravu na čelu s časnom majkom s. M. Marijom Banić, u kući Suradnica Krista Kralja na Ksaveru. One su nas s ljubavlju primile i kod njih smo našle privremeni smještaj zašto im i ovim putem od srca zahvaljujemo. Budući da je večer nadbiskup Puljić nije mogao pogledati u kakvom je stanju naša Generalna kuća, ali je zahvalio voditeljici suradnica Krista Kralja  Blanki Pavlović i ostalim suradnicama što su nas primile.

Ostali smo u zajedničkom razgovoru gdje nam je govorio i o uistinu velikom oštećenju Nadbiskupskog dvora što je danas uživo vidio. Ohrabrio nas je i dao do znanja da nismo same. Trebamo gledati s nadom u budućnost kao što je i Stadler gledao.

Na završetku posjeta nadbiskup Puljić darovao je knjigu „ZADARSKI GOVORI I RAZGOVORI“, Želimir Puljić, Zadar 2015., našoj časnoj majci s. M. Mariji Banić i voditeljici suradnica Krista Kralja Blanki Pavlović i sve nas je blagoslovio. Pozdravili smo se i radovalu bogatstu koje nam je dragi Bog dao baš danas na Stadlerov dan.  

 s. M. Mirjam Dedić

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve