Hodočašće prijatelju svih ljudi Srijeda, 20. 4. 2016.

Veliki događaj za naš hrvatski narod ali i poseban za našu župu Dugopolje bio je 16. travnja 2016. godine. Naši župljani i Prijatelji malog Isusa krenuli su u Zagreb našem drugom Hrvatskom svecu sv. Leopoldu predvođeni animatoricom Ljubicom Caktaš. 


Iako je put bio naporan nismo osjećali umor jer smo dobivali toliku snagu od našega svetca. Slušajući o njegovim krepostima blisko smo ga povezivali sa slugom Božjim Josipom Stadlerom u razboritosti, poniznosti i srcem za bližnje. Ohrabrivalo nas je i veliko mnoštvo vjernika koji su došli tražiti snagu i blagoslov u ovoj Godini milosrđa. Drago nam je bilo sresti i naše članove PMI-a iz drugih župa i skupina među kojima je bila i pročelnica s.Dolores. Radovali smo se da je bilo dosta redovnica te smo također molili za nova duhovna zvanja koja su danas itekako potrebna u svijetu.

Dragi naš sv.Leopolde pomozi nam svojim zagovorom kod Isusa da budemo u svom životu uvijek odraz Božjeg milosrđa prema bližnjima kao pravi Prijatelji Maloga Isusa. Obnovi našu Župu u vjeri i podari nam bar koje duhovno zvanje.

   PMI-a Dugopolje

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve