Pokloni za štićenike Centra za rehabilitaciju “fra Ante Sekelez” u Vrlici Utorak, 18. 12. 2012.

Učenici OŠ Trilj, dječji vrtić Trilj i  Prijatelji Maloga Isusa pokazali su da imaju veliko srce. Prije 15-ak dana pokrenuli su humanitarnu akciju, a prikupljenim sredstvima kupili su poklone kojima su  razveselili štićenike Centra za rehabilitaciju "Fra Ante Sekelez" u Vrlici. U akciji su sudjelovali učenici OŠ "Trilj" i područnih škola u Košutama i Grabu, djeca Dječjeg vrtića 'Trilj', Prijatelji Maloga Isusa i DVD Trilj.


Obilje prikupljenih slatkiša, odvezeni su i uručeni štićenicima Centra na blagdan sv. Lucije. Akcija je pokrenuta na inicijativu vijeća roditelja OŠ 'Trilj', a uskoro su se uključili i ostali Triljani.

U ovih 15-ak dana prikupljene su velike količine slatkiša i drugih namirnica za štićenike Centra, ali zapravo nisu ni bitne same količine koliko je važno što je puno djece sa toliko ljubavi sudjelovalo u akciji.

Posjet štićenicima centra bio je veliki događaj, a oni su nas dočekali s velikim oduševljenjem i veseljem vidjevši darove.

Nakon druženja sa štićenicima i medicinskim osobljem Centra "fra Ante Sekelez" izrazili smo želju da ih ponovo posjetimo i razveselimo sa pjesmom i plesom Triljskih mažoretkinja (PMI).

  Vijesti - Sve