Prijatelji Malog Isusa - mali misionari Nedelja, 24. 10. 2021.

Prijatelji Malog Isusa iz župe sv. Benedikta u Kloštru Podravskom u zajedništvu sa cijelom župnom zajednicom i ove su godine na poseban način mislima i srcem za Haiti proslavili Misijsku nedjelju.
Cilj obilježavanja dana Misija može se sažeti u želju za naviještanjem Radosne vijesti u područjima koja ne poznaju Kristov nauk i trpe veliku materijalnu neimaštinu, te nastojanje oko financijske i svake druge potpore ljudima u svim misijskim dijelovima svijeta. Tako smo i sami, potaknuti duhom poslanja i kao Božje posude i ove godine potaknuli sve članove župne zajednice na odricanje i djela milosrđa prema potrebitima. Uz Misijski štand koji je još s početkom listopada postavljena na ulazu u župnu crkvu, misijske kasice najmlađih,  te čitanjem pisma sestara s Haitija okrunili smo Marijin mjesec svojim misijskim djelovanjem i nastojali probuditi svijest kako i najmanjim darom i molitvom možemo pomagati naše misionarke!
Želimo izraziti zahvalnost Bogu na svim primljenim milostima, darovima, na svakom članu PMI  i svakoj osobi koje je sudjelovala u našim zajedničkim projektima s ciljem pomoći i suosjećanja za Haiti! Neka za svako dobro Bog uzvrati svojim blagoslovom!

Draženka Glogovšek, PMI Kloštar Podravski

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve