Uskrsna čestitka s. M. Ane Marije Kesten

Uto se približe selu kamo su išli, a on kao da htjede dalje. No oni navaljivahu: 'Ostani s nama jer zamalo će večer i dan je na izmaku!' I uniđe da ostane s njima.  (Lk 24, 28-29)

Uskrs, 2022.

Poštovana časna majko s. Marija, drage sestre Provincijalke, drage Sestre, postulantice i kandidatice!

U ozračju radosti koju nam je darovao Uskrsli Krist u svetoj vazmenoj noći, pođimo putovima na koje nas šalje naš Gospodin. Poput učenika na putu u Emaus podijelimo s njim sve naše brige, radosti i nade.

Hodimo s njim kad se našim očima čini da nije tu, kad uz naše korake ne primjećujemo Njegove. Ne obeshrabrimo se kad ne razumijemo Njegove riječi i njegov govor, kad nam se na obzorju života čini kao da je daleko od nas… Uskrsli je obećao ostati s nama u sve dane do svršetka svijeta… On nas neće iznevjeriti… Ostanimo mu vjerne do kraja života…

U zahvalnosti srca za ovaj veliki dar vjere u Uskrslog Gospodina, njegovu prisutnost i djelovanje u životima svih nas, u ime sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije, želim Vama časna majko s. Marija, provincijalkama s. Petri i s. Tereziji, svim sestrama u Družbi, postulanticama i kandidaticama sretan i radostan Uskrs. Kličimo i radujmo se, velik je naš Gospodin! Aleluja!

S. M. Ana Marija Kesten, provincijska glavarica

 

Galerija slika:

  Poruke provincijskih glavarica - Sve