Tomislav Pecirep

Tomislav Pecirep je dječak koji boluje od šećerne bolesti. Rođen je 22. rujna 1999. godine  u Mostaru. Živi sa samohranom majkom i bakom u Kiseljaku. Majka je bez novčanih primanja i žive od bakine mirovine koja iznosi 170,00 KM. U četvrtoj godini Tomislav je obolio od šećerne bolesti – diabetes mellitus tip I. Prima inzulin i radi uvida u razinu šećera troši mnogo trakica ACCU – CHEK (AKTIVE) od 50 komada.


Jedno takvo pakiranje stoji 50,00 KM.  Tomisav s mamom i bakom živi oskudno i teško zbog nedostatka novčanih sredstava za hranu, lijekove  i školovanje, zato se obratio za pomoć ljudima koji imaju otvoreno i plemenito srce, koji osjećaju potrebe onih koji nemaju osnovno za život.

Na primljenim darovima dosad Tomislav i mama Jozepka zahvaljuju svim darovateljima. Zahvaljujući njima Tomislav je imao potrebna sredstva za liječenje, hranu i školovanje. U nedostatku, za život potrebnih novčanih sredstava, nanovo se obraća za pomoć svim ljudima koji žele i mogu pomoći. Zahvaljuje svima koji ga prate molitvom i novčanim darom.

 

Galerija slika:

  Projekt našeg srca - Sve