Metković- za misije Srijeda, 23. 11. 2022.

 Misijska izložba 2022.

Prijatelji Maloga Isusa iz Metkovića već tradicionalno svojim rukotvorinama, domaćim proizvodima i kolačima sudjeluju na humanitarnoj Misijskoj izložbi u Splitu krajem studenoga. Ove godine smo se tijekom listopada i studenoga marljivo pripremali za ovaj važan događaj, grupno kroz zajedničke radionice te osobnim radom kod kuće. Na zajedničkim radioniaima PMI u Metkoviću su izrađivali misijske krunice i  adventske vjenčiće, a kod kuće pripremali  prerađevine od domaćeg voća.

Ove godine svojom marljivošću i zajedništvom posebno ističemo malu zajednicu Prijatelja iz Opuzena koji su na svojim radionicama izrađivali različite rukotvorine te donirali domaće voće i proizvode od tog voća.

Radionice su vodile naše neumorne sestre: u  Metkoviću  s. Marijana, a u Opuzenu s. Marijanka.

Sve pripremljene i lijepo upakirane proizvode naše su sestre 23.studenoga (2 dana prije početka izložbe) odvezle u Split i predale pročelnici PMI s.Dolores, koja ih je uz veliko oduševljenje i srdačnost preuzela i zajedno s našim sestrama izložila na prodajnom mjestu.

Veliko hvala s. Pročelnici na pozivu, s. Provincijalki i ostalim sestrama na podršci, a najveće hvala našim članovima, podupirateljima, simpatizerima i dobročiniteljima na trudu, ustrajnosti i neumornom radu.

Živio Mali Isus! Marijana Grgurović,animatorica

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve