Prijatelji - prijateljima u pohode Nedelja, 27. 10. 2013.

Dana 26. i 27. listopada u Marijinom mjesec, Prijateljice Malog Isusa iz Livna: Ivana Radi, Ivana Milić i Kristijana Bandov posjetile su Prijatelje u Omišu i Krilo – Jesenicama na poziv s. Terezije Pervan i s. Rebeke Batarelo. Bio je to predivan susret i iskustvo zajedničkog druženja i rada. Na licima iščitavalo se divljenje ljepoti zajdeništva kao i morskim žalima, plavetnilu neba i mora, njihovoj širini, visini, beskraju i suncu nadasve. Kroz dva poslijepodneva zajedničkog druženja u radionicam , rukotvoreći različite vrste Krunica, bogatili su se iskustvima, nadopunjavajući srca dobrotom i radočću postavljali su pitanja, a odgovori su ih punili mirom, jer će toliki moliti s ovim Krunicama. Blagoslov će stići i do daleke Tanzanije jer će Krunice biti i na humanitarnoj izložbi za naše misionare.


LJUBAV NEMA GRANICA!

Kako je lijep ovaj događaj kad se PMI-a druže, raduju i surađuju iz različitih skupina i ˝natječu˝ u dobroti i srdačnosti, naglasila je bodreći nas pročelnica s. Dolores Brkić.

Na koncu s. Terezija i s. Rebeka ispunjena srca mogle su zadovoljno reći: ˝Hvala Bogu ,isplatilo se !˝  Naše drage PMI-a iz Livna na povratku u Livno posjetile su s. Anemarie Radan - provincijalku, te pune lijepih dojmova s Jadrana vratile se svojim domovima ozarene srdačnošću i gostoprimstvom kojeg su doživjele.

  Vijesti - Sve