Zahvala za iskazanu sućut i dostojanstven ispraćaj Četvrtak, 5. 4. 2018.

Kišnog dana 17. 3. ispratili smo gđu Anu Cvitanović, majku naših sestara s. Nevene i s. Marijane, predavši njene zemne ostatke zemlji u rodnom Trilju. Unatoč obilnoj kiši koja je padala cijeli dan, crkva u Trilju bila je premala da primi sve sudionike. Uža i šira rodbina,  prijatelji , znanci, mještani Vedrina , Trilja i Košuta, župljani iz Livna i Metkovića sa pjevačima, velikim brojem naših sestara i brojnim svećenicima na dostojanstven način oprostili su se od pok Ane. Župnik don Stipe Ljubas, koji je predslavio sv. Misu i predvodio sprovodni obred, od pokojnice oprostio se riječima kojima je svjedočio njezinu vjersku odanost, prakticiranje vjere, kao i strpljivo nošenje životnog križa.

S. Nevena i s. Marijana  izražavaju svoju zahvalnost riječima:


„Dana 15. III. 2018. G. svidjelo se Gospodinu pozvati našu majku Anu Cvitanović u kraljevstvo Nebesko. Nakon dugogodišnje prikovanosti za krevet, okružena pažnjom i ljubavlju svojih ukućana, blago i tiho, kao dogorjela svijeća ugasio se ovozemaljski život naše drage majke Ane. Zahvalni Bogu za svu ljubav i žrtvu prema nama svojoj djeci i obitelji, nas dvije sestre s. Nevena i s. Marijana želimo iskreno zahvaliti svima koji su nam bili blizu u ovim trenutcima žalosti, te na dostojanstven način ispratili našu Majku na vječni počinak. Posebnu zahvalnost iskazujemo č. majci  Radoslavi koja je poslala svoju izaslanicu s. Mariju, te s s. provincijalki s.Anemarie , svima časnim sestrama, poglavito svim sestrama iz Metkovića i Livna. Od srca hvala svim svećenicima koji su bili na sprovodu kao i onima koji su nam iskazali sućut na različite načine. Od srca velika hvala našem g. župniku don Stipi Ljubasu na dirljivim riječima. Iskrenu zahvalu iskazujemo svim vjernicima iz naših župa u kojima djelujemo, posebno zborovima sv. Mihovila iz Trilja, sv. Nikole iz Metkovića, te pjevačima iz Čuklića iz Livna.

Dobri Bože tebi hvala za našu nevjestu Mariju,brata Jakova nećake i nećakinje koji su se najviše brinuli o našoj majci. Hvala i medicinskom osoblju i patronažnim sestrama iz Trilja. Hvala za sve molitve i suosjećanje. Neka vas dragi Bog sve blagoslovi, a mami život vječni podari.

s. Nevena i s. Marijana“

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve