Župa Prozor: održan drugi duhovno-rekreativni susret za djecu Četvrtak, 15. 10. 2020.

U organizaciji Župnog ureda Presvetog Srca Isusova Prozor održan je u subotu 10. listopada 2020. drugi susret za djecu po skupinama od drugog do četvrtog razreda osnovne škole, gdje su mališani na otvorenom skupa s animatorima Prijatelja Maloga Isusa igrali različite igre.

Organizatorica ovog susreta bila je naša s. M. Marinela Zeko, koja djeluje u župi Prozor. Ona je, osvrćući se na ovaj događaj, kazala da im je želja bila pružiti djeci ono što najviše vole, a to su igre. Stoga je, u suradnji s pastoralnim osobljem župe Prozor i animatorima Prijatelja Maloga Isusa, nastojala kroz igru približiti djeci vjerski sadržaj.

Djeca su ovaj susret s čežnjom čekala, a kad su vidjeli da je vrijeme kišovito onda su sami predložili da se svaki dan mole za lijepo vrijeme. Bog je uslišio njihovu molitvu i podario im sunčan dan. Susret je održan od 11 do 14 sati te su se mališani mogli okrijepiti uz ručak u 12:30 i na kraju se zasladiti uz slastice koje su Prijatelji Maloga Isusa napravili za njih. (SMI)

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve