Animacija došašća 2013.

Animacija došašća 2013.

Nedelja, 1. 12. 2013.

Vijeće za apostolat zvanja i DPMI-a zagrebačke provincije pripremilo Vam je prigodnu preklopnicu pod geslom Pripremimo jaslice srca za najdražeg Gosta.


Dragi Prijatelju maloga Isusa!

Minula je godina u kojoj smo po daru milosti Božje iznova ponirali i otkrivali otajstva svete vjere. Vjera, premda je nezasluženi Božji dar, od svakog čovjeka traži slobodan odaziv. Kroz minule dane bile su nam darovane razne prigode i poticaji kako bi svoju vjeru okrijepili, osnažili, učvrstili i odjelotvorili. Obasjani tim Svjetlom postojano hodimo u vjeri znajući da imamo siguran cilj.

Kako bismo na putu kojim hodimo i dalje bili postojani, Vijeće za apostolat zvanja i DPMI-a zagrebačke provincije pripremilo Vam je prigodnu preklopnicu pod geslom Pripremimo jaslice srca za najdražeg Gosta. Želja nam je da svi zajedno žarče i djelotvornije živimo primljenu karizmu po sl. B. Josipu Stadleru koji je gorio od ljubavi prema Malenom Isusu.

Stoga Vas potičemo da u svakom tjednu došašća kroz četiri koraka: čitam – molim – činim – živim nastojite što bliže pristupiti Malenom Isusu.

Sa slugom Božjim Josipom Stadlerom i mi molimo: O, sretna slamo na kojoj je ležao mali Isus! O, ognju, koji goriš, užezi i mene!

Za djecu, članove u formaciji, kao pripremu iskoristili smo radni listić iza MAK-a iz studenog i prosinca 2001.g.

Vama dostavljamo preklopnicu. Ukoliko možete i želite, podijelite radost duhovog hoda sa svojim ukućanima, susjedima, prijateljima i znancima. Preklopnicu možete naći na ovom linku, a priloge iz MAK-a na ovome.

Bili nam svima dani došašća ispunjeni radosnim iščekivanjem Krista koji bijaše, koji jest i koji će doći. U tom raspoloženju čestitam Vam i sve blagdane kojima se zajedno radujemo.

Sa slugom Božjim Josipom Stadlerom i ja kličem Živio Mali Isus!

Mir vama

  Vijesti - Sve