Cvjetnjakove Zvjezdice na klizalištu….

Cvjetnjakove Zvjezdice na klizalištu….

Četvrtak, 1. 12. 2016.

Početak je prosinca, temperature su dovoljno niske da „Ledena bajka“ u Vinkovcima ostane ledena i uživa posjet mališana.

Jutro je mnogima od uzbuđenja započelo ranije nego inače jer su se naši predškolci spremali za klizanje. Naime, povodom adventa u Vinkovcima je otvoreno klizalište koje svakoga dana nudi termin od 1 sat za besplatno klizanje svim vrtićima grada. U dogovoru sa organizatorima 1.12.2016. dogovorili smo prvi termin klizanja u danu. Naši predškolci nisu skrivali uzbuđenje i radost. Nakon što smo se dobro obukli, opremili, ubundali, krenuli smo prema centru grada gdje su nas kod klizališta lijepo dočekali i sa strpljenjem na nestrpljive nožice obuli male klizaljke.


Klizali smo uz pjesmu, radost, smijeh i padove. Pridružili su nam se i roditelji koji su, iako u cipelama, također mogli uživati sa svojom djecom.

Želimo se zahvaliti organizatorima i podupirateljima ovog prekrasnog projekta, dragim zaposlenicima na klizalištu, roditeljima i djeci koja su bila i više nego dobra, što u klizanju, što u vladanju. Radosno iščekujemo nove slobodne termine.

  Vijesti - Sve