Hoće li tko zamnom, ...!?

Hoće li tko zamnom, ...!?

Nedelja, 14. 6. 2015.

U duhovnom centru Kuće Navještenja u Gromiljaku, od 8. do 14. lipnja 2015. godine, održane su duhovne vježbe za sestre, na temu Hoće li tko zamnom, ...!? Duhovne vježbe su održane pod vodstvom patra Marijana Zubaka CPRS iz Zagreba.


Večernjim slavljem svete mise na Dan Sluge Božjega dr. Josipa Stadlera, sestre su započele duhovne vježbe, okupiljene na grobu Utemeljitelja sa sestrama iz Sarajevskih zajednica te sestrama Predstojnicama naših zajednica.

Nakon sv. Mise, dvadeset sestara sudionica duhovnih vježbi, pošlo je na Gromiljak gdje su u tišini srca preispitivale odnos s Bogom i ono što je tom odnosu dobrao, što se još može uljepšati ...

Pater Marijan tijekom duhovnih vježbi vodio je sestre na duhovnom putu od spoznaje samih sebe do zavjeta i onoga što trebamo ponijeti sa sobom u život. Na kraju duhovnih vježbi poveo ih je u kapelu i ponudio da svaka u svoju svakodnevnicu ponese križ kao plod duhovnih vježbi. Blagoslovio je križeve i svakoj darovao kao plod duhovnih vježbi, koji će biti pomoć na putu života kojim terba hoditi uzdignuta čela.

s. M. Kristina Adžamić

  Vijesti - Sve