Katehetska ljetna škola

Katehetska ljetna škola

Srijeda, 28. 8. 2019.

U Zagrebu od 22. do 23. kolovoza 2019.  organizirana je KLJŠ-a za srednju školu sa temom: UČENJE VJERE U SUSRETU SA STVARNOŠĆU.  Za vjeroučitelje osnovnih škola i radionicama za srednju školu odvijala se KLJŠ-a u Splitu od 26. do 27. kolovoza pod temom: KATOLIČKI VJERONAUK U PROCESU KURIKULARNE REFORME.


Tradiconalno,krajem mjeseca kolovoza  održava se Katehetska ljetna škola u Splitu,kako bi se što kvalitetnije pripremili za novu školsku godinu. Vjeroučiteljice i vjeroučitelji srednjih i osnovnih škola imali su mogućnost detaljnije ući u problematiku zahtjevnosti za suvremenijom nastavom i aktivnijim sudjelovanjem učenika u nastavnom procesu.

U radu škole i radionicama sudjelovale su naše sestre katehistice: s. Dolores, s. Branimira, s. Jelena, s. Rebeka, s. Mila i s. Marinela. Nekoliko sestara zbog župnih i školskih obveza bile su spriječene sudjelovati. Dekoraciju pozornice i kapelu aranžirala je naša s. Dolores Brkić .

Tekst o sadržaju KLJŠ – e u Splitu napisan je u rubrici „Misija“- SD , kojeg se može pročitati OVDJE. Opširan opis KLJŠ sa galerijom slika također se nalazi na stranici splitsko - makarske nadbiskupije.

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve