Način svjedočenja i zahvalnosti

Način svjedočenja i zahvalnosti

Subota, 28. 1. 2017.

Članovi društva Prijatelja Malog Isusa suradnici su sestara Služavki Malog Isusa. Bogu smo zahvali jer ih imamo u našoj župi Dugopolje više od 50 godina. Svojim radom svjedoče nam ljubav Božju. Zahvalni smo Malom Isusu jer je providnost Božja darovala  Crkvi slugu Božjeg Josipa Stadlera  kroz posebnu karizmu, koju je ostavio u zalog svojim sestrama a one su prenijele i na nas svoje suradnike PMI-a. 


U svakodnevnom životu nastojimo svjedočiti poruku Radosne vijesti po onoj Isusovoj: „ Štogod ste učinili jednom od moje najmanje braće, meni ste učinili…“ Također naše svjedočanstvo želimo uvijek potvrditi redoviti sudjelovanjem na Misi, nedjeljom blagdanima,  pobožnostima i karitativnim djelima. Bez toga nemoguće je živjeti kao kršćanin jer to je snaga i uporište sveg našeg hoda za Isusom i pripadnost Društvu PMI-a.Naš zajednički mjesečni duhovni susret i proslavu Stadlerova rođendana obilježili smo 24. i 25. siječnja, molitvom i Euharistijskim slavljem koje je predvodio naš župnik don Ivan Ćubelić.

Molili smo za duhovna zvanja posebno da Bog pozove nekoga iz naše župe i za proglašenje blaženim slugu Božjeg Josipa Stadlera, i za kršćansko svjedočenje očeva u obiteljima. Upravo je 25. siječnja bila i srijeda- dan sv. Josipa što je i drugi dan devetnice( 9 srijeda) za blagdan sv. Josipa .

Gospodine, umnoži nam Vjeru, Nadu i Ljubav !  

Ljubica Caktaš –animatorica PMI-a

  Vijesti - Sve