Predstavljanje Družbe i Prijatelja Malog Isusa

Predstavljanje Družbe i Prijatelja Malog Isusa

Nedelja, 20. 5. 2012.

ŽABLJAK: U župi svete Ane u Žabljaku održava  se 9. lipnja petnaesti susret Prijatelja Maloga Isusa. Kako su već priprave za susret u tijeku, jedna od njih je bila za župu Žabljak 20. svibnja, kada su došle četiri sestre (s. Anđa Vranješ, s. Anita Rajić, s. Ružica Ivići i s. Genoveva Rajić) i četiri kandidatice (Snježana Stojanović, Nikolina Džavić, Ana Prkići i Sandra Kapetanović) predstaviti poslanje Družbe.  To su učinile pod svetom misom u 11 sati. Župnik, vlč. Bono Tomić, srdačno ih je pozdravio i narodu navijestio da je susret PMI za župu važan događaj, te je pozvao sve župljane da pomognu u organizaciji. 


Kandidatice su svirale i pjevale pod svetom misom, te je svaka pojedinačno dala svjedočanstvo o svome pozivu i življenju zvanja kroz kandidaturu. Potom je s. Ružica Ivić, pročelnica za Prijatelje Malog isusa, lijepo predstavile Družbu, oca Utemeljitelja i Društvo Prijatelja Maloga Isusa. Pozvala je župljane, posebno mlade, da se uključe u Društvo PMI i tako budu, zajedno sa sestrama Služavkama Maloga Isusa, navjestitelji Njegova kraljevstva svugdje gdje rade i žive. 

Nakon svete mise bilo  je zajedničko druženja s mladima i svim vjernicima, koji su bili radosni zbog zajedništva sa sestrama i njihovim kandidaticama. Rastali smo se u želji skorog viđenja na susretu  Prijatelja Maloga Isusa  u njihovoj župi.

G. R.

  Vijesti - Sve