Prijatelji Maloga Isusa održali Biblijsku radionicu

Prijatelji Maloga Isusa održali Biblijsku radionicu

Subota, 18. 10. 2014.

U prostorijama Kuće Navještenja na Gromiljaku održana je, u subotu 18. listopada 2014. Godine, Biblijska radionica za djecu trećeg, četvrtog i petog razreda osnovne škole. Organizatori ovog projekta bili su animatori Prijatelja Maloga Isusa iz Gromiljaka.


Nizom radionica na Biblijske teme, Prijatelji Maloga Isusa su željeli približiti najmlađim župljanima župe Gromiljak Riječ Božju. Tema prve ovogodišnje radionice bila je Josip Egipatski.

Druženje je započelo zajedničkom pjesmom, nakon koje su slijedile igre, kojima su se djeca jako obradovala. Nakon uvodnih igara uslijedila je prezentacija Josip Egipatski. Potom se razvio razgovor o Josipu i njegovoj braći, te o nama i našim odnosima sa braćom i sestrama. Djeca su zatim dobila radne listove Josipovog života. Nakon što su obojili crteže, svatko je predstavio jedan dio iz Josipovog života.

Drugi dio radionice posvećen je misijama, budući da se nalazimo na uočnicu Misijske nedjelje. Uz pomoć prezentacije Djeca radnici, približen je djeci život djece u misijama. Nastavljeno je zatim s pravljenjem misijskog plakata, tijekom kojega se razgovaralo o misijama. Sve je završilo gledanjem videa djece iz misija s kojima smo zajedno zapjevali pjesmu Kad si sretan

Na kraju susreta djeca su zahvalila animatorima Prijatelja Maloga Isusa i sestrama Služavkama Maloga isusa za ugodno druženje, te izrazili želju da i oni jednoga dana budu animatori.

  Vijesti - Sve